Jak jsme slavili Niki narozeniny

pátek 17. října 2014

Deti meli od minulyho ctvrtka prazdniny. Nastesti v patek jsem je uz ve 2 odpoledne vezla ke stary do prace. A hned ztama jsem jela k Niki. V aute uz jsem mela pripravenej sbalenej batoh, darky a kradeny vajicka, ktery Niki potrebovala na chlebicky. Vzhledem k nekolika okolnostem jsem dojela az kolem 4. Najedla jsem se, dojely jsme koupit pivo a dalsi potrebny veci a jely zpatky k Niki. Jeji rodina byla nastesti celej vikend v coudu, takze jsme mely barak pro sebe. Nabarvila jsem Niki hlavu, daly jsme si pivo a zacly patlat chlebicky.
Za chvilku prijela druha Niki s dortem a veceri - spenatove lasagne. Cekaly jsme na Irinu, nasi ruskou kamaradku. Kdyz Irina dorazila, pustily jsme se do vecere a dortu. Vsechna cest Niki V., lasagne I dort byli vynikajici! 
Po veceri jsme se upravily a cekaly na Paula, kterej nas mel odvezt do cowboy baru. Tam jsme se potkali s dalsima holkama. Nejdriv se mi tam nelibilo, ale s pribyvajicim alkoholem v krvi to bylo lepsi a lepsi. Tancovalo se, pilo se, fotilo se a tak ruzne.
Domu jsme chtely jet taxikem, za kteryho bychom se pravdepodobne nedoplatily. Nakonec nam nebe seslalo Oskara, jednoho otravnyho hispanskyho kamarada. Jinak ale moc hodnyho kluka. Problem ale byl, ze nas bylo 7. Samozrejme zprvu trvalo presvedcit opily jedince, ze je lepsi jet zadarmo s opilym Oskarem, nez brat taxi na ktery nemame. Oskar mel takovej pomensi hranatej dzip. Takze nas s Irinou napadlo, ze si sednem do kufru. Kufr vypadal pohodlneji, nez sedet na kline holkam. A taky jsme videly na cestu haha. Prezily jsme vsechny ostry zatacky a zadny policajti si nas taky nevsimli. Dojely jsme ve zdravi domu a ja sla spat. Holky asi jeste jedly a mozna I dopijely pivo haha. Co ja vim

Druhej den melo bejt pokracovani. Irina s Niki V. Odjely kolem poledne domu. Me a Niki bylo porad blbe. Hold nejsme nejmladsi! K veceru napsaly holky, ze se jim nikam nechce. Tak jsme napsaly Kate a Bare. Ty chtely jet, ale sekly se v Cheesecake Factory. My uz pripraveny, pomalu jsme strizlively (to jsme si totiz uz v poledne zacaly popijet pivo, zejo) a Niki se rozhodla, ze uz je strizliva a ze bude ridit. V pul cesty do Buckhead jsme se shodly na tom, ze se nam vlastne vubec nikam nechce. Takze jsme to vzaly do prvniho Waffle House, daly si waffli a jely domu. S Niki jsou proste nejlepsi akce! Haha. Hlavne ze jsme byly vystrojeny na party. Opet jsem si zkousela rizeni ze sedadla spolujezdce, to kdyz si Niki za jizdy sundavala saty. Zbytek cesty odridila ve spodnim pradle. V pohode. 
Doma jsme si pustily horor a sly spat.
Celou nedeli nam bylo tak blbe, ze jsme nebyly schopny niceho. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS