Jak se nic nedelo

středa 21. května 2014

Momentalne se nic nedeje. Jsem porad v extension a porad odmitam a odmitam. Ale proste dokud nebudu citit, ze je to ono, tak budu odmitat dal. Odmitla jsem dokonce i Californii. To mi spousta holek reklo, ze jsem blazen a ze jsem to mela vzit. Proc? Nepujdu tam za jakychkoliv podminek. Zitra mam telefonat s Virginii, ale uz ted vim, ze to odmitnu taky. To mestecko, Vienna, vypada jako strasna prdel. Ve Virginii bych brala jih nebo zapad, ale tohle je 15 mil od Washintgtonu DC. A to opravdu ne. Takze budu cekat dal.

Taky jsem zacala planovat dovolenou. Posledni tyden v cervenci chci jet na tour po Narodnich parcich. Uz jsem si koupila letenku do Los Angeles, kde tour zacina. A dalsi tyden chci letet na Hawaii. Uz se strasne tesim!!

Jinak jsem si tak z nudny a ze zajimavosti cetla prispevky, ktery jsem psala na zacatku, co jsem ty byla teprav tri mesice. No, spousta veci je ted jinak. Rada bych tu napsala par veci, co se od te doby zmenily.

- v prvni rade New York. Ten jsem mozna milovala pri nekolika prvnich navstevach. A hlavne jeste kdyz tu byla Niky. Ted muzu s klidem a bez rozmysleni rict, ze New York City nenavidim! Jakoze fakt. Strasne odporny misto.
- nemuzu se dockat, az z tyhle diry vypadnu. Myslim tim Maplewood a celkove stat New Jersey. Mozna by se mi tu libilo, kdyby tu byli normalni lidi. Bohuzel, ty tady nejsou, proto tu uz nemam jedinou kamaradku
- tech 9 mesicu, co tu jsem, mi strasne dalo. Pochopila jsem a naucila se spoustu veci a uz zacinam mit jasno v tom, co v zivote chci
- co se prehoupl pul rok, zacal cas utikat neskutecne rychle
- jsem pripravena odjet. Kamarady tady opoustet nebudu, jenom pritele, se kterym uz to stejne je takovy divny a nevim jak on, ale ja uz s nim jsem fakt jen proto, abych se tu nenudila nez odjedu. Zato budu ale opoustet druhou rodinu. Bude se mi styskat. Ale takovej je proste zivot!

Takze to jen tak neco malo o tom, co se ted deje. Nebo spis nedeje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS