Jak jsme jely s Adel na vylet na Long Island Beach

neděle 23. února 2014

Vcera vecer jsme s Adel premyslely, co delat. Jeden z jejich znamych hraje v kapele, ktera o vikendech hraje po barech a klubech tady v New Jersey. No tak ze bychom mohly jet na jejich vystoupeni. Na Long Island beach!! Hodinu a trictvrte odsud. Ale tak rekly jsme si proc ne. Taky jsem chtela videt ocean a plaz. Tak Adel vzala auto a jely jsme.
Prvni pruser byl, ze jsme pouzivaly navigaci na mym iPhonu a proste vydrzel jen cestou tam. Adel sice navigaci mela, ale nechtela ji pouzit, aby tam nahodou nezustala trasa. Protoze vysvetlujte proc jste jely v 9 vecer skoro dve hodiny nekam na ostrov (to ze se to da zjistit z poctu najetych mil nas napadlo az cestou zpatky)
Cesta byla vtipna. Jak jsme se vymotaly tady z tech prdelek a najely na dalnici, tak uz to bylo ok. Poprvy jsem si vyzkousela ridit ze sedadla spolujezdce, to kdyz si Adel upravovala vlasy. To samy s krmenim ridice jogurtem za jizdy. A podobne.
Po skoro dvou hodinach jsme dojely na misto. Byly jsme celym mestem naprosto ohromeny! Vsechno tam vypadalo tak strasne jinak. Mozna proto, ze se jednalo o primorske mestecko. Teda spis ostrov. V lete to tam musi byt jeste krasnejsi! 
No kazdopadne v baru to bylo hodne tragicky. Malo lidi a ta hrstka, co tam byla, tak samy tragedi! Jako ono neni divu, kdyz v tom meste chcip pes a ten bar byl pravdepodobne jediny kulturni vyziti v zimnich mesicich. Vydrzel jsme tam skoro dve hodiny. Zacinaly jsme premyslet, ze prespime v aute. Protoze jsme chtely videt ocean. Nastesti jsme si to rozmyslely. Zima byla neskutecna! Byly jsme par kroku od plaze, tak jsme se tam sly mrknout. Nadhera! Byla sice tma jak v pr.. ale stejne to byla nadhera. Zvuk rozbourenyho oceanu, plaze kilometry dlouhy do obou stran.. proste krasa. Fotky nemam, protoze se mi vybil iPhone a stejne by v ty tme bylo kulovy videt.
Tak jsme nasedly do auta a vydaly se k domovu. Cesta zpatky uz tak vtipna nebyla. Musely jsme nakonec pouzit tu GPS. Zajimalo by me, jak stara ta mrcha je a kdy naposled ji nekdo aktualizoval! Cesta domu nam vzala pres tri hodiny! A to nam jeste na dalnici zacal dochazet benzin. Taky uzasny. Tady ale na benzinku jen tak nenarazite. Do toho Adele volal Jared, ten z kapely, ze se vraceji zpatky, protoze cestou jim z dodavky vypadly klavesy. Taky meli kluci dobrej vecer. No na posledni chvili Se pred nami objevila cedule ukazujici jak se dostat k benzine. Mely jsme to jen tak tak! Natankovaly jsme a jely dal. O pul 6 rano mne Adel vyhodila pred barakem. Uplne hotova jsem zalezla do postele.
Vylet se nam natolik libil, ze to chcem zopakovat. V lete. A za svetla.

Prikladam ilustracni foto:
Zdroj: Google.com

Žádné komentáře:

Okomentovat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS